Sinds vandaag, 29 mei 2016 is het eindelijk zo ver. Een gloednieuwe website boordevol Maui Jim zonnebrillen. We hebben er lang aan gewerkt en als het resultaat er dan is dan kunnen we eindelijk even opgelucht ademhalen. Het was namelijk een behoorlijke uitdaging om deze site op te zetten.

Mauijimzonnebrillen.nl is zoals je misschien zou verwachten niet een standaard webshop. Bij ons kan je niet direct je zonnebril bestellen. Wat wij doen is de prijzen van het online aanbod vergelijken om jou tegen een voordelige prijs je nieuwe zonnebril te laten komen bij één van de bij ons aangesloten webshops. Als een model bij meerdere webshops te koop is geven we een mooie vergelijking van de prijzen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is.

Ons hoofdaanbod bestaat uit zonnebrillen van het merk Maui Jim, een premium merk met focus op kwaliteit. Zo heeft elk model bril standaard gepolariseerde glazen voor optimale kleurweergave. Omdat iedereen natuurlijk iets anders zou willen hebben we ook een boel zonnebrillen van andere merken. Bekijk hier het complete aanbod van zonnebrillen.

Heb je vragen over het aanbod of opmerkingen over de site. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Korting op je Maui Jim Zonnebril?

Blijf op de hoogte van de laatste Maui Jim Zonnebrillen aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!

Share This